Larun pesis

Larun Pesis juontaa juurensa halusta pelata pesäpalloa Helsingin Lauttasaaressa hyvässä ja iloisessa seurassa. Pajalahden kentältä itseorganisoituen alkaneet pelit ja jatkopelit ovat nykyään jalostuneet osallistumiseksi Helsingin kuntopesissarjoihin ja pesäpalloliiton eteläiseen aluesarjaan.

Toiminta

Larun Pesis on täysi-ikäisille suunnattu harrastepesisseura. Toimintaamme kuuluvat kaikille jäsenille yhteiset kesä- ja talviharjoitukset, pelitoiminta kesäisin sekä muu yhteinen ja iloinen oheistoiminta. Olemme myös useana vuotena osallistuneen mm. Harrastepesiksen SM-kilpailuihin ja satunnaisesti muihin turnauksiin.

Kesätreenit pidetään Meilahden pesäpallokentällä sunnuntaisin klo 18.00-19.30 elokuun 2023 loppuun saakka! Toivotamme kaikki pesäpallosta kiinnostuneet tervetulleeksi kokeilemaan ja tutustumaan porukkaan! Suosittelemme jokaiselle pelaajalle henkilökohtaisen vakuutuksen hankkimista.
Jotkut joukkueen jäsenet käyvät myös pelailemassa Lauttasaaressa Pajalahden kentällä muiden lauttasaarelaisten kanssa tiistaisin klo 18.00 alkaen rennoissa merkeissä. Vaikka nämä pelit eivät ole Larun Pesiksen toimintaa, on seuran jäseniin helppo saada yhteys näissä höntsäpeleissä.

Arvot

Larun Pesiksen arvoihin kuuluu kaikkien pelikavereiden kunnioitus ja 

  • Yhteishenki, kavereiden tukeminen
  • Avoimuus, suvaitsevaisuus, kaikkien mukaan ottaminen

Larun Pesis tunnetaan pesäpallokentillä iloisesta tunnelmasta, niin omien pelaajien kuin vastustajienkin kannustamisesta hyvistä suorituksista sekä tuomareiden arvostuksesta ja kunnioittamisesta.

Yhdistys

Höntsäpelailu virallistettiin vuonna 2020 perustamalla Larun Pesis ry, johon kuuluu tällä hetkellä vajaa viisikymmentä jäsentä. Rekisteröitynä yhdistyksenä pääsemme hakemaan Helsingin kaupungin kesä- ja talvivuoroja pelejä ja harjoittelua varten.
chevron-downchevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram